Gem de piersici

 De mult nu am mai facut astfel de gem si acum daca am avut piersici mari si tari,nu mergeau decat la gem!

AVEM NEVOIE DE
3kg piersici
800g zahar
1lamaie
CUM SE PROCEDEAZA
Eu am curatat piersicile de coaja dar am mai scapat cateva care erau mai moi,apoi taiate cubulete,le-am pus in vasul pentru dulceata,deasupra zaharul si lamaia stoarsa,amestecate,acoperit vasul si lasat deoparte 2-3ore
 

 
 

Dupa acest timp,am pus vasul pe foc amestecand din cand in cand iar dupa ce s-a topit zaharul,cu blenderul vertical am pasat piersicile si mai departe am continuat fierberea
 


Dupa ce s-a ingrosat,am pus gemul fierbinte in borcane curate,capacele infiletate apoi rasturnate si lasate 20min apoi etichetate si depozitate la camara
 


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme