Gulas rusesc

 In cartea cu retete primita de la nepoti,am gasit aceasta reteta si cum mie-mi place mult gulasul,am facut si nu este mare deosebire intre cel unguresc si ce am facut acum,doar chimionul lipseste dar gustul e minunat!

AVEM NEVOIE DE
700g carne de vita
2cepe
1morcov
1ardei kapia
4catei de usturoi
2cartofi
1lingura faina
2linguri ulei
1frunza de dafin
500g rosii bine coapte
sare
piper
cimbru
praf de usturoi
50ml vin alb
CUM SE PROCEDEAZA
Carnea spalata,portionata,uscata,condimentata cusare,piper,putin cimbru,pudra de usturoi,amesteci cu faina si lasi deoparte
In cratita cu ulei,pui ceapa si usturoiul taiate marunt,dupa 2-3minute adaugi carnea,morcovul taiat rondele si ardeiul fasii,amesteci totul bine,dupa 5minute adaugi vinul,2cani cu apa,frunza de dafin si lasi sa fiarba la foc mic 45min
 

 

Dupa acest timp adaugi cartofii cubulete,rosiile pasate,o cana cu apa fierbinte daca e nevoie iar dupa 30minute dupa ce totul este fiert,presari patrunjel deasupra,potrivesti de gust si opresti focul

 
Pofta buna!

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme