Tiramisu cu fistic

 Doamne ce bunatate de tiramisu am facut si nu,nu sariti ca asta nu-i tiramisu si da,este adevarat,stiu reteta originala de tiramisu dar daca in crema am adaugat pasta de fistic si blatul nu-i din biscuiti ci din piscoturi,nu-i nici o tragedie si ca sa stie toata lumea,reteta este facuta si de cunoscutul bucatar cu al sau blog numit Bucatar maniac,important e ca gustul e demential!

AVEM NEVOIE DE
200g piscoturi de sampanie
250ml cafea de fistic fara zahar
50ml lichior de fistic
250g Mascarpone
200ml frisca lichida neindulcita
3linguri crema de fistic
2linguri cacao
2linguri fistic taiat
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-o tava,pui piscoturi inmuiate in cafea racita si amestecata cu lichiorul de fistic apoi lasi deoparte

 


Intr-un castron mixezi branza cu crema de fistic,dupa omogenizare amesteci usor cu frisca batuta tare apoi jumatate din crema o pui peste piscoturi,dupa nivelare pui din loc in loc cu lingurita cate putina crema de fistic,acoperi cu alt rand de piscoturi inmuiate in cafea,nivelezi si la frigider pana a doua zi


A doua zi scoti tava din frigider,pudrezi cacao deasupra,apoi granule de fistic,tai si pui pe farfurie

 


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme