Rozete cu ciuperci

 Trebuia sa fie altceva dar rezultatul e super bun,cred ca stiti si voi ca din greseli se nasc cele mai bune retete iar acestea sunt foarte bune servite la aperitiv!
AVEM NEVOIE DE
400g aluat de foitaj
3linguri cu ketchup
100g branza topita feliata
100g sunca presata feliata
100g ciuperci
100g cascaval ras
CUM SE PROCEDEAZA
Pe foitajul intins,pui ketchup,deasupra ciupercile fierte apoi feliate,acoperi cu felii de branza topita apoi sunca presata si rulezi strans
Dupa ce l-ai rulat,tai felii groase de 5cm(cat grosimea unui deget),le pui in tava pe hartia de copt,deasupra pui cascaval ras si la cuptor vor sta 10min la 200 grade




Dupa ce s-au copt,le scoti pe platou si le servesti,super bune!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme