Budinca de dovlecei cu pui

Un super delicios mic dejun,da va garantez ca-l mancati si peste zi nu numai la micul dejun pentru ca este foarte gustos si hranitor!
AVEM NEVOIE DE
3dovlecei
250g branza telemea
1morcov
6linguri cu varf cu faina
6oua
60ml ulei
1lingurita praf de copt
1legatura de marar verde
1piept de pui
sare 
1lingurita boia iute
1lingurita pudra de usturoi
50ml vin alb
putin cimbru
1ceapa
CUM SE PROCEDEAZA
Dovleceiii curatati de coaja,rasi mare,la fel si morcovul,pui in sita si lasi deoparte
In tigaia cu 2linguri ulei pui pieptul spalat,uscat,taiat cubulete mici,dupa ce carnea s-a albit,adaugi ceapa taiata marunt,sare,piper,boia,cimbru si usturoi,amesteci totul bine si lasi cateva minute sa se rumeneasca,adaugi apoi vinul si lasi sa fiarba pana scade
Dupa ce a scazut dai deoparte sa se raceasca si intr-un castron bati ouale cu telul adaugi dovleceiii si morcovul bine stors,branza rasa tot mare,pieptul iar dupa omogenizare,adaugi faina cu praful de copt cate o lingura amestecand dupa fiecare iar la final restul de ulei,mararul taiat marunt si omogenizezi bine totul





Rastorni in tava cu hartie de copt sau unsa si tapetata cu faina 20x27cm si lasi la cuptor 30-35min la 180de grade



Dupa ce s-a copt,tai si servesti cu salata 
 
Pofta buna!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme