Prajitura cu iaurt zmeura si rubarba

 Buna prajitura,buna pufoasa si aromata!
AVEM NEVOIE DE
125ml ulei
175g faina
1lingurita praf de copt
6linguri zahar
125ml iaurt grecesc
3oua
1lingurita extract de vanilie
coaja rasa de lamaie
3tije de rubarba
200g zameura
CUM SE PROCEDEAZA
Mixezi bine ouale cu un praf de sare si zahar,dupa ce ai obtinut o compozitie albicioasa si spumoasa,adaugi uleiul cate putin mixand continuu apoi iaurtul,vanilia,coaja de lamaie,iar la final faina cernuta cu praful de copt si amesteci usor
Dupa omogenizare adaugi rubarba taiata cubulete mici,rastorni in forma rotunda de 20cm diametru unsa cu ulei,deasupra pui zmeura si la cuptor va sta 30min la 180de grade


Dupa ce s-a copt,scoti pe un platou,pudrezi apoi tai si servesti!



Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme