Ciuperci Enoki Flower la tigaie

 Doamne,cred ca nu ma mai fac bine!😂😂
De ce?....pentru ca fac tot ce aud sau vad si mi se pare ca ar fi bun si pentru ca-mi plac mult ciupercile,cumpar tot ce inseamna ciuperca!!
Am facut o comanda pe un site cu produse asiatice si am vazut aceste ciuperci,bineinteles ca nu am stat prea mult pana le-am adaugat in cos.
Ei bine aceste ciuperci sunt asiatice,subtiri cum e fideaua noastra,acum dupa ce le-am gatit pot spune ca sunt foarte gustoase,usor de pregatit,se pot face cu pui si smantana sau in combonatie cu alte ciuperci.
Eu acum pentru ca nu stiam nimic despre ele,am cautat pe Google ceva simplu,in caz ca nu-mi plac,sa nu plang dupa bani!
 
AVEM NEVOIE DE
100g ciuperci Enoki
1lingura ulei
2fire ceapa verde
1lingurita dulceata de ardei iuti
1lingurita sos de soia
sare dupa gust
1lingurita seminte de susan albe
CUM SE PROCEDEAZA
Mai intai ciupercile cu partea de jos taiata dar nu mult,le punem intr-un vas cu apa rece si vor sta 10min.
In tigaia cu ulei calim ceapa curatata si taiata marunt,adaugam ciupercile scurse,amestecam si dupa 1-2min,adaugam dulceata de ardei,sosul de soia,amestecam bine,potrivim de gust,adaugam apoi semintele de susan,mai lasam cateva minute pe foc apoi dam deoparte





Mancam apoi la micul dejun pe paine prajita,vreti sa stiti gustul??deliciu maxim,daca mai gasesc voi lua mai multe pachetele si le pun la congelator sa fac si alte retete dar asta este bestiala!!!


Pofta buna si sa va fie de folos!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme