Chec cu iaurt si pere

 Cred ca stiti si voi ca prajiturile si in general toate dulciurile unde se adauga iaurt,chefir sau alte lactate fermentate,ies mult mai pufoase si rezista cateva zile fara sa se intareasca,de aceea eu de multe ori mai fac si improvizatii la retete si cand vreau sa adaug iaurt,sau maresc cantitatea de faina sau adaug o alta faina,de migdale,,arahide sau alte sortimente colorate sau nu,super delicioase si pufoase sunt!
AVEM NEVOIE DE
350g faina
1iaurt mic
4linguri zahar
130ml ulei
100g pepite de ciocolata
3oua
2pere mari
1plic praf de copt
un praf de sare
coaja rasa de lamaie
CUM SE PROCEDEAZA
Faci o crema spumoasa din oua batute bine cu un praf de sare si zahar,adaugi ulei cate putin mixand energic,apoi iaurtul,coaja rasa de lamaie,faina cernuta cu praful de copt iar la final amesteci usor cu perele curatate de coaja si casuta cu seminte,taiate cubulete apoi cu pepitele de ciocolata
Rastorni in tava de 24cm cu hartie de copt si la cuptor va sta 30min la 180de grade
Dupa ce s-a copt,scoti pe un platou,pudrezi apoi tai






Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme