Peste cu sos chinezesc si ciuperci

 Din cand in cand,mi se face pofta de cate o reteta mai altfel decat traditional si de data asta am ales o reteta care este super,super gustoasa!
AVEM NEVOIE DE
3fileuri de peste,eu am avut fileuri de cod congelat
4linguri zeama de lamaie
200g ciuperci
2fire ceapa verde
2catei de usturoi
2linguri sos de soia
50ml vermuth alb
1lingurita sos asiatic iute
3linguri amidon
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Fileurile spalate,tamponate cu hartie de bucatarie,taiate in bucati mai mici,le stropesti cu zeama de lamaie,piper si le lasi deoparte
Treci bucatile de peste prin amidon pus intr-un bol apoi le prajesti 2minute pe ambele parti,dupa care le scoti pe o farfurie
In uleiul ramas,calesti ceapa,usturoiul,ciupercile taiate,adaugi vermutul,lasi cateva minute apoi adaugi pestele,sosul de soia,sosul chinezesc se potriveste de gust,opresti focul si servesti imediat





Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme