Ciuperci pleurotus pane
Ne plac ciupercile sub orice forma pregatite dar acestea le intrece pe toate!
500g ciuperci pleurotus
3oua
sare
piper
putin cimbru
putin oregano
2catei de usturoi
faina
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Tai piciorusele de la ciuperci,pui palariile intr-un vas cu apa si putina sare pe foc,lasi 1min apoi le scoti in sita sa se scurga bineIntr-un castron bati ouale cu putina sare,piper dupa gust,usturoiul pisat,putin cimbru,putin oregano iar dupa omogenizare adaugi faina cate putin,pana rezulta un aluat de clatite putin mai grosTreci apoi palariile scurse prin acest aluat si le pui in tigaia cu ulei incins,le rumenesti pe ambele parti dupa care le scoti pe farfurie cu hartie de bucatarieDupa ce le-ai terminat pe toate,prajesti doi cartofi in uleiul ramas pui pe farfurie alaturi 1-2ciuperci si mananci cu salata de rosii,buna tare!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!