Ciuperci pleurotus pane

Ne plac ciupercile sub orice forma pregatite dar acestea le intrece pe toate!
AVEM NEVOIE DE
500g ciuperci pleurotus
3oua
sare
piper
putin cimbru
putin oregano
2catei de usturoi
faina
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Tai piciorusele de la ciuperci,pui palariile intr-un vas cu apa si putina sare pe foc,lasi 1min apoi le scoti in sita sa se scurga bine
Intr-un castron bati ouale cu putina sare,piper dupa gust,usturoiul pisat,putin cimbru,putin oregano iar dupa omogenizare adaugi faina cate putin,pana rezulta un aluat de clatite putin mai gros
Treci apoi palariile scurse prin acest aluat si le pui in tigaia cu ulei incins,le rumenesti pe ambele parti dupa care le scoti pe farfurie cu hartie de bucatarie
Dupa ce le-ai terminat pe toate,prajesti doi cartofi in uleiul ramas pui pe farfurie alaturi 1-2ciuperci si mananci cu salata de rosii,buna tare!


Pofta buna,nici nu stii ce mananci!!!




 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme