Ciuperci spanac si oua la cuptor

Acest mic dejun este foarte gustos,foarte sanatos si se mananca direct din bolurile personalizate in care au fost facute!
AVEM NEVOIE DE
3ciuperci champignon eu am avut galbiori
100g baby spanac
2linguri ulei de masline
1lingurita zeama de lamaie
2oua
1catel de usturoi
2felii de branza topita
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu ulei pui usturoiul intreg,curatat iar dupa ce si-a elibera aroma,adaugi ciupercile spalate sub jet de apa rece apoi taiate cubulete si amesteci:stiu,veti spune ca ciupercile nu se spala,sa ma mai slabeasca aceste persoane care vai de mine sunt foarte corecte in bucatarie si mananca foarte sanatos dar nu stie nimeni prin cate maini au trecut aceste ciuperci pana au ajuns pe masa noastra! 
Sa revenim,dupa ce a scazut apa din ciuperci,adaugam spanacul spalat si el si bine scurs,cand s-a muiat,adaugi zeama de lamaie,amesteci,mai lasi 1-2min apoi opresti focul




Imparti spanacul in doua forme Ramerkin(pentru ca e un mic dejun pentru doua persoane),deasupra spargi cate un ou,presari putin piper si sare daca e nevoie,acoperi cu cate o felie de branza topita si la cuptor vor sta 20min la 180de grade


 



Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme