Tocana gulas

 Aceasta mancare nu este nici tocana nici gulas,initial am vrut sa fie gulas pentru ca am gasit si am cumparat condimente speciale pentru gulas dar nu am avut ce-mi trebuie ca s-o fac cum trebuie,asa ca a iesit o tocana spre gulas!😂😂
AVEM NEVOIE DE
500g carne de vita
1ceapa mare
2catei de usturoi
2cartofi
1morcov
1ardei gras rosu
1ardei iute
1lingura faina
2linguri condimente pentru gulas
1frunza de dafin
1cana sos de rosii
100ml vin alb
sare dupa gust
ulei
CUM SE PROCEDEAZA
Carnea portionata,spalata,uscata cu hartie de bucatarie,pudrata cu condimente pentru gulas,o pui intr-un castron si amesteci cu faina dupa care o lasi deoparte
In cratita pui 2-3linguri ulei,adaugi ceapa taiata julien,usturoiul zdrobit,amesteci iar dupa 2-3min.adaugi carnea,morcovul rondele,ardeiul fastii,ardeiul iute rondele,amesteci totul bine iar dupa 5min.adaugi binul,2cani cu apa,frunza de dafin,acoperi si lasi sa fiarba 45min la foc mic
Dupa acest timp,adaugi cartofii cubulete,sosul de rosii,condimente pentru gulas daca mai vrei,1cana cu apa fierbinte iar dupa ce totul este fiert si a scazut,potrivesti de gust,adaugi patrunjelul taiat si opresti focul.




Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme