Negresa cu fasole rosie

Tin minte ca am mai facut o reteta cu fasole cu ani in urma dar nu o gasesc prin miile de retete pe care le am pe blog,de aceea am mai facut una si daca o gasesc si pe prima,mai bine!
Este o negresa cu un gust deosebit,foarte buna,nici nu se simte ca ar fi vorba de fasole in prajitura,asa ca merita sa incercati!
 
AVEM NEVOIE DE
1cutie cu fasole rosie(400g)
70g zahar brun
200g ciocolata neagra
1lingura ulei
1fiola esenta de rom
3oua
fulgi de ciocolata pentru ornat sau miez de nuca taiat
CUM SE PROCEDEAZA
Fasolea bine clatita,scursa,o pui in blender cu oua,ulei,zahar,esenta de rom si mixezi totul bine,pana rezulta o pasta asemanatoare cu humusul,adaugi apoi ciocolata topita pe bain marie cu unt,dupa ce s-a topit amesteci energic cu telul sa se lichefieze,lasi deoparte cateva minute sa se raceasca putin si abia acum o adaugi in compozitia din blender
Dupa omogenizare,rastorni in tava cu hartie de copt,deasupra pui ciocolata sau nuca si la cuptor va sta 30min la 180de grade
Dupa ce s-a copt,lasi sa se raceasca apoi scoti pe platou si tai



Sa va fie de folos!


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme