Khachapuri lenes

Nu stiu ce origine au aceste turte,pentru ca asa e traducerea,dar stiu ca sunt mai mult decat gustoase si se fac foarte repede iar de mancat tot la fel de repede se mananca!
AVEM NEVOIE DE
300g branza de vaci
3oua
70g cascaval ras
70g faina
sare la nevoie
20g unt
2linguri ulei
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un castron amesteci branza,ouale,cascavalul si faina cu telul,la final potrivesti de gust si lasi deoparte cateva minute
In tigaia unsa cu ulei,pui cu o lingura mai mare din compozitie,pui capac,lasi focul mic iar dupa ce s-a copt pe ambele parti,scoti pe farfurie si cat este calda,freci suprafata cu unt apoi la fel procedezi cu restul compozitiei
Se servesc calde,sunt super super bune!
Pofta buna!



 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme