Rulouri cu branza

Am intrat pe pagina  Zahar Cristal Margaritar si am gasit multe retete care aratau intr-un mare fel, am facut aceste rulouri si foarte incantati au fost copiii!
AVEM NEVOIE DE
200g branza de vaci
1ou
80g zahar
3linguri gris
coaja rasa de lamaie
2linguri stafide
1pachet aluat de foitaj
1galbenus
zahar pudra
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un castron amesteci bine branza cu ou,un praf de sare,gris,coaja rasa de lamaie si stafide inmuiate in prealabil in apa calda
Intinzi aluatul pe planseta,pui amestecul de branza pe jumatate de aluat,nivelezi apoi acoperi cu partea fara branza,sigilezi marginile apoi tai benzi late de 5cm,le rasucesti,formezi un covrig si le pui in forme mici unse cu ulei
Dupa ce le-ai pus pe toate,le ungi cu galbenus apoi la cuptor vor sta 25min la 170de grade
Le scoti din forme,le pui pe platou si le pudrezi cu zahar pudra
Nu am facut mai multe poze pentru ca nu am avut foitaj bun,le-am taiat cam mici si nu sunt aspectuoase dar cu siguranta voi mai face pentru ca sunt foarte bune
Sa va fie de folos!




 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme