Negresa cu roscove si fructe

 Am multe fructe la congelator si trebuie sa le folosesc,asa ca mai adaug din cand in cand in diferite prajituri!

AVEM NEVOIE DE
2cani cu faina
4linguri zahar brun
1lingurita bicarbonat
2linguri zeama de lamaie
3linguri pudra de roscove
1/2cana ulei de cocos topit
1cana cu apa calduta
esenta de vanilie
3-4linguri cu stafide
3linguri cu granule de fistic
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un castron amesteci faina cu un praf de sare,zahar,bicarbonat si pudra de roscove
In alt castron amesteci cu mixerul la viteza mare apa,ulei,zeama de lamaie si esenta de vanilie,pana devine albicioasa,apoi adaugi cate putin in castronul cu ingrediente uscate si mixezi bine



In compozitie adaugi di granulele de migdale iar dupa omogenizare rastorni in forma de guguluf unsa,deasupra presari granule,apoi la cuptor va sta 30minute la 180de grade
Lasi in tava sa se raceasca putin,apoi scoti pe platou si pudrezi cu zahar




Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme