Chec zebra

Am foarte multe astfel de retete aici,dar nici una nu seamana cu alta,caut sa nu fie costisitoare dar si gustoasa in acelas timp iar gustul il da ingredientele daca ma intrebati de unde-mi dau seama de gust iar aceasta reteta intra in categoria de care am vorbit si nu am mai reusit sa pun pe farfurie pentru poza,pentru ca s-a terminat direct din tava,asa buna a fost!
AVEM NEVOIE DE
2pahare cu chefir
1pahar cu gris
1pahar cu zahar
1pahar cu faina
1/2pahar cu ulei
1/2lingurita bicarbonat
1lingura cu varf cacao
CUM SE PREGATESTE
Intr-un castron,amesteci chefirul cu gris,si zahar pana se topeste acesta apoi faina si amesteci bine,la final bicarbonatul
Dupa omogenizare,imparti aluatul in doua vase,unul amesteci bine cu cacao iar in al doilea amesteci bine cu 1lingura cu faina,pentru a fi echilibrate ambele aluaturi
In tava unsa,pui cate 3linguri din fiecare aluat,la final cu un bat de frigarui dai pe deasupa si faci aspect de zebra,ceea ce mie nu mi-a iesit,dar nu asta e important
La cuptor va sta 45minute la 170de grade
Dupa ce s-a copt,tai si incepi sa mananci,cum am facut noi!😂😂😂
Sa va fie de folos si pofta buna!






 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme