Bomboane perle negre

 Le-am facut de sarbatori dar mai mult la copii au avut trecere,nu-i nimic,m-am bucurat ca nu au ramas nemancate!
AVEM NEVOIE DE
500g prune uscate fara samburi
200g miez de nuca
200g ciocolata
CUM SE PROCEDEAZA
Se curata prunele sa nu fie ramase cu codite sau alte frunze uscate,apoi in interior in locul samburelui,se introduce cate jumatate sau un sfert de miez de nuca,depinde de pruna cat e de mare si se lasa deoparte
Topesti intr-un vas pe bain-marie ciocolata bine,dupa ce s-a topit,dai vasul deoparte sa se raceasca putin apoi cu in bat de frigarui,iei cate o pruna,o treci prin ciocolata si o pui pe hartie de copt intr-o tava sau un platou mai mare,cu distanta intre ele
Dupa ce ai terminat pui tava undeva la rece pana a doua zi sa se intareasca ciocolata,apoi le scoti si le pui intr-un bol
Sa va fie de folos!



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme