Tochitura vegana

Atunci cand ai musafiri si cineva are probleme de sanatate.faci in asa fel ca sa fie bine pentru toata lumea
Asa am facut in ziua de Craciun,cand se mananca tochitura de porc bineinteles,am pregatit si o tochitura vegana cu ciuperci si cubulete de soia,care a avut un gust senzational iar cine a mancat-o,nu-i venea sa creada ca nu-i cu carne!
AVEM NEVOIE DE
500g ciuperci Champignon
200g soia cubulete
sare
piper
cimbru
100ml vin alb
3catei de usturoi
5linguri ulei
100g cascaval ras
HIDRATARE SOIA
1lingura delikat de legume
1capatana de usturoi
1lingurita cimbru
apa
CUM SE PROCEDEAZA
Se hidrateaza mai intai cubuletele de soia
Intr-un vas se pun 2l de apa si se adauga,delikat,cimbru,usturoiul curatat si pisat iar cand clocoteste,se adauga cubuletele
Lasi sa fiarba amestecand iar cand vezi ca s-au lasat la fund cubuletele,strecori si lasi deoparte asa in sita
In cratita cu ulei,adaugi ciupercile feliate

,amesteci si dupa ce a scazut apa din ale adaugi cubuletele de soia

Aici am un sfat,cand ai strecurat cubuletele,pe ele stau lipite cimbru,usturoi si va spun sa nu clatiti cubuletele pentru ca in felul asta veti pune mai putin din condimentele de la ingrediente,ele fiind deja prinse de cubulete la fiert
Dupa ce ai amestecat totul,adaugi sare si piper dupa gust,mai adaugi putin cimbru,usturoiul pisat,vinul,aceeasi cantitate de apa si lasi la fiert pana scade,la final potrivesti de gust,opresti focul si pui in farfurie cu cascaval deasupra
Pofta buna!





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme