Prajitura cu piscoturi si fistic

 Daca am intrat pe teritoriul fisticului,nu ma mai opresc pentru ca-mi place mult,cred ca si voua de ce fac eu pe aici!!

AVEM NEVOIE DE
200g piscoturi de sampanie
200ml cafea pregatita
75ml lichior Amaretto
250g Mascarpone
 200ml frisca lichida neindulcita
5linguri crema de fistic
3linguri lichior de fistic
PENTRU ORNAT
toping de fistic
miez crud de fistic
CUM SE PROCEDEAZA
Scoti inelul de la o forma detasabila si-l pui pe un platou,in interior pui piscoturi inmuiate in cafea amestecata cu Amaretto si lasi deoparte
Intr-un castron amesteci Mascarpone cu crema de fistic si lichiorul de fistic iar dupa omogenizare amesteci cu frisca batuta tare
Ce se vede pe margini este lichiorul de fistic
Dupa omogenizare,pui jumatate de crema peste piscoturi,acoperi cu alt rand de piscoturi inmuiate apoi restul de crema,nivelezi si la frigider va sta pana a doua zi
A doua zi,scoti cu atentie inelul trecand usor cu un cutit de jur imprejur,decorezi cu miez de fistic crud pe marginea prajiturii
pe interior trasezi linii cu toping de fistic,apoi tai si servesti
Sa va fie de folos!








0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme