Mic dejun cu branza Provolone

 Am gasit la LIDL in saptamana italiana,aceasta branza,auzisem de ea cand eram in Italia la copii dar eu cum nu prea sunt "prietena"cu branzeturile,nu am fost curioasa dar acum chiar am fost!
AVEM NEVOIE DE
200g branza Provolone cu oregano
paine prajita
rosii
CUM SE PROCEDEAZA
Branza cumparata,este intr-o folie tiplata si pusa intr-un mic vas din ceramica
Se scoate branza din tipla,se pune inapoi in micul vas,apoi la cuptor pana se topeste,se lasa in jur de 10min la 180de grade
In acest timp,se prajesc cateva felii de paine,nu multe pentru ca branza-i putina,2-3felii  sunt suficiente si se taie in sferturi si cateva rosii cherry sau alte rosii taiate cubulete,ca la bruschete
 
Dupa ce branza s-a topit,se scoate vasul,se pune pe un platou pentru ca frige apoi cu un cutit se pune branza pe paine prajita,deasupra rosii si asa se mananca
 
Painea daca sunt felii mari,se taie in bucati mai mici pentru ca branza se intareste foarte repede
 
Acum va spun ca daca-i stiam gustul,cumparam 2-3 avand si un pret acceptabil,pentru ca are un gust senzational,niciodata nu mi-am imaginat ca o branza sa fie atat de buna
Pofta buna!





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme