Panna cotta cu fistic

 Panna cotta este desertul italienilor si de cand l-am descoperit in Italia cand am fost la copii,imi place mult,mult,am facut panna cotta cu tot felul de arome,de fructe,de paste,super gustoase,acum i-a venit randul fisticului,finalul fiind senzational!
AVEM NEVOIE DE
1cutie lapte de cocos,400ml
250ml frisca lichida
200g pasta de fistic
1plic gelatina
50g granule de fistic
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un vas pe foc pui laptele,smantana,pasta de fistic,granule de fistic,opresti cateva pentru ornat,amesteci pana se topeste si se omogenizeaza totul
Dupa omogenizare,dai deoparte vasul si amesteci cu gelatina hidratata 10min in apa rece
Imparti compozitia in forme mici sau una mare si pui la frigider pana a doua zi
Acoti din forme pe platou,presari granule deasupra si servesti
Deasupra mai poti pune si un toping de fructe de padure pentru un gust de milioane
Pofta buna!







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme