Coronita cu ciocolata si crema de branza
Ingrediente:150g prune uscate fara samburi,60g unt,5linguri zahar,2oua,5linguri faina,1praf de copt,2linguri cacao,200g crema de branza proaspata,sare,esenta de vanilie,zahar vanilat,1lingura zahar pudra,2-3linguri lapte daca e nevoie;din prune fac un piure la blender,apoi untu-l frec cu sare,zahar,vanilie,oua,prunele si faina amestecata cu praful de copt si cacao;rastorn in forma de guguluf unsa si tapetata cu faina si dau la cuptor 30min;dupa ce s-a copt,o las sa se raceasca in forma,in acest timp fac crema de branza,amestecand-o cu zaharul pudra si vanilia;pun deasupra pe prajitura crema cu ajutorul posului si pudrez cu scortisoara.
Vin si eu la o portie
RăspundețiȘtergereAm intins si eu o mana....La o asemenea bunatate nu poti renunta nicicum !
RăspundețiȘtergere\Primesc o feliuta, doamna draga ?
Cu mare drag,va dau la fiecare,ca-i tare bun!!
RăspundețiȘtergereCe darnica esti!
RăspundețiȘtergereMai ai si pentru mine un picut?
Pentru asa bunatati meriti un premiu.
Vino sa il ridici de pe blogul meu!
Te pupic!