Frigarui exotice







Ingrediente:1piept de pui,100ml lapte de cocos,2linguri sos de soia,1lingura ulei de masline,1lingura condimente indiene,eu am folosit chinezesti,100g caise confiate,1ceapa rosie
Pieptul taiat in cubulete,il amesteci cu condimentele din belsug,ulei,sosul de soia,lapte,acoperi bolul cu o folie si lasi la frigider pana a doua zi;faci frigarui alternand carnea cu bucati de ceapa si caise,le prajesti pe gratar si le servesti calde cu garnitura de orez si salata.

6 comentarii:

  1. Mmmm, ce bine arata, cu caise confiate inca n-am incercat trebuie sa fie tare bune.
    Te invit cu drag la provocarea Dulce Romanie a carei gazda voi fi in luna februarie. Pupici si te astept !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bunatati prepari tu!
    Pacat ca e timpul asa urat ca veneam eu sa-ti tin de urat cat lipseste Costel ca sa ai pentru cine gati. hahahaha

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ca imi este dor de niste frigarui dar pana fac eu ma servesc de la tine.
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu ce bunatati ne delectezi........Nemaipomenit de deliciossssss:X!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme