Prajitura cu crema de branza

Ingrediente:200g ciocolata alba,300g faina,4oua,250g zahar,1pachet de unt,4oua,150g iaurt,1praf de copt,3linguri lapte,300g crema de branza,100g zahar pudra,2foi de gelatina,ciocolata neagra pentru decor
Se freaca bine ouale cu zahar pana se obtine o crema albicioasa,,se adauga untul la temperatura camerei taiat,se mixeaza pana nu mai raman cocoloase de unt,se adauga apoi iaurtul,lapte,faina amestecata cu praful de copt si 100g ciocolata taiata cubulete;se rastoarna in tava patrata cu hartie de copt si se tine la cuptor 30-40min;in acest timp se pregateste crema;branza se amesteca cu zahar pudra si restul de ciocolata topita,de asemenea si cu foile de gelatina care au stat cateva min.in apa rece apoi amestecate pana se dizolva cu 2-3linguri apa calda.

Blatul dupa ce s-a racit suficient se taie in doua pe orizontal,se pune jumatate din crema iar restul deasupra apoi se rade ciocolata neagra;se da prajitura la frigider inainte de servire.

4 comentarii:

  1. O prajitura pe placul meu.
    Seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place si prajitura si forma.Te rog,de unde ai cumparat-o?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dia,formele le am de la magazinul de 38(nu este SH,aici toate produsele sunt noi(cred ca se vede);nu mi-e jena sa spun dar sunt o clienta fidela pentru ca foarte multe chestii interesante gasesc acolo dar pe mine doar astfel de forme ma intereseaza;pup si te mai astept;si tu esti o prietena fidela pentru care-ti multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  4. buna superba prajitura vreau sa te intreb margarina rama merge sa pui as dori si eu o portie cu drag ely

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme