Tarta cu legume si carnati
Ingrediente:1pachet de foitaj,1ardei gras rosu,1ardei gras verde,1punga cu legume congelate,1ceapa,1-2carnati,100g cascaval,2linguri ulei
Poate fi considerata un foarte bun aperitiv,dar si un preparat de post,eliminand carnatii iar deasupra cascaval vegetal.
Tava de tarta se capitoneaza cu aluat de foitaj si se da deoparte;in tigaia cu ulei se caleste ceapa taiata pestisor,ardeiii cubulete mai mari,se adauga legumele congelate apoi carnatul taiat rondele;dupa ce a scazut apa lasata de legume se condimenteaza,se rastoarna peste blat,se acopera cu cascaval ras si se da la cuptor 30-40min la foc mic dupa care se serveste calda.
Poate fi considerata un foarte bun aperitiv,dar si un preparat de post,eliminand carnatii iar deasupra cascaval vegetal.
Tava de tarta se capitoneaza cu aluat de foitaj si se da deoparte;in tigaia cu ulei se caleste ceapa taiata pestisor,ardeiii cubulete mai mari,se adauga legumele congelate apoi carnatul taiat rondele;dupa ce a scazut apa lasata de legume se condimenteaza,se rastoarna peste blat,se acopera cu cascaval ras si se da la cuptor 30-40min la foc mic dupa care se serveste calda.
Foarte apetisanta.As servi o bucatica.Pup!
RăspundețiȘtergere