Pui cu ciuperci
Ingrediente:1piept de pui,400g ciuperci,200ml smantana,2linguri ulei,condimente pentru carne de pui,500g cartofi,1lingura faina,300g cascaval,sare,patrunjel
In tigaia cu ulei se calesc ciupercile feliate,pieptul taiat julien,iar dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,se adauga smantana amestecata cu faina(se poate si fara faina) si se lasa pe foc 5min;intr-o tava de yena se pun cartofii fierti si taiati in cuburi,peste ei se presara patrunjel si jumatate din cascavalul ras,urmeaza puiul cu ciuperci,restul de cascaval,patrunjel deasupra si se da la cuptor 30-40min si se serveste calda.
In tigaia cu ulei se calesc ciupercile feliate,pieptul taiat julien,iar dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,se adauga smantana amestecata cu faina(se poate si fara faina) si se lasa pe foc 5min;intr-o tava de yena se pun cartofii fierti si taiati in cuburi,peste ei se presara patrunjel si jumatate din cascavalul ras,urmeaza puiul cu ciuperci,restul de cascaval,patrunjel deasupra si se da la cuptor 30-40min si se serveste calda.
Excelenta reteta! Nu am incercat asa, cu cartofi si la cuptor. Cu prima ocazie o fac si eu!
RăspundețiȘtergereFoarte bun Lulu:)
RăspundețiȘtergereUn deliciu!!pup fetele!!
RăspundețiȘtergereTare bun!!!!
RăspundețiȘtergere