Pui cu ciuperci

Ingrediente:1piept de pui,400g ciuperci,200ml smantana,2linguri ulei,condimente pentru carne de pui,500g cartofi,1lingura faina,300g cascaval,sare,patrunjel
In tigaia cu ulei se calesc ciupercile feliate,pieptul taiat julien,iar dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,se adauga smantana amestecata cu faina(se poate si fara faina) si se lasa pe foc 5min;intr-o tava de yena se pun cartofii fierti si taiati in cuburi,peste ei se presara patrunjel si jumatate din cascavalul ras,urmeaza puiul cu ciuperci,restul de cascaval,patrunjel deasupra si se da la cuptor 30-40min si se serveste calda.

4 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme