Prajitura fagure
Ingrediente:3oua,4linguri cu zahar,4linguri ulei,5linguri lapte,1plic praf de copt,vanilie,faina
Crema:500g rahat,1lamaie,100g unt,2linguri zahar pudra
Intr-un castron,amesteci totuliar faina,pui cate putin pana ajungi la consistenta unei smantani;pui cu lingura in forma,o tii pe foc la aragaz intorcand forma pe ambele parti.Pentru crema,dai la masina de tocat rahatul,lamaia cu tot cu coaja,apoi amesteci cu zahar si unt pana devine o pasta;umpli foile cu crema ,le pudrezi si se servesc.Cand eram copil,chiar si cand m-am casatorit asta era prajitura de baza si cu Nuci bineinteles;pentru cine a pastrat formele,nu-s rele nici acum.
trebuie neaparat sa caut si eu forma asta,arata super ale tale
RăspundețiȘtergereAQcum este aparatul de Vafe, soro !
RăspundețiȘtergereMerita incercata reteta,crema cred ca e tare gustoasa !
Sidy,aceasta crema o faceam la prajitura Alba ca zapada,e super buna,dulce-acrisoara!
Ștergere