Castraveti murati de vara




Ingrediente:pentru 1bidon de 5l,aveti nevoie de 4kg de castraveti,1capatana de usturoi,frunze de visin,bete de marar uscat,4l de apa,5linguri de sare
Castravetii spalati,se pun in bidon pe fundul caruia am pus frunze de visin bete de marar si usturoi taiat,pe la mijlocul bidonului mai pun bete si usturoi,deasupra la fel,si mai pun un bat sa nu se ridice la suprafata castravetii;pun apa fiarta cu sare,capaculsi 2zile tin bidonul in bucatarie,dupa care-l bag la frigider.Cat sta in bucatarie,este bine ca bidonul sa fie pus intr-un vas pentru ca fermenteaza si mai curge din zeama.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme