Pateuri cu ciuperci




Ingrediente:1pachet aluat de foitaj,300g ciuperci,2catei de usturoi,1ou,1pahar de vin,1lingura unt,sare,piper
In tigaia cu unt,pui usturoiul pisat,apoi ciupercile taiate marunt,iar dupa ce s-a evaporat apa din ele,adaugi vinul si lasi sa fiarba pana scade;dupa ce s-a racit condimentezi;foitajul taiat patrate,pui o lingurita de ciuperci,acoperi cu partea din fata si presezi cu furculita pe margini;deasupra faci o taietura cu cutitul,dai cu ou,presari seminte de chimen,le pui in tava cu hartie de copt si le dai la cuptor la foc mare 6-7min pana se rumenesc;Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme