Piftie in coaja de ou




Ingrediente:10oua,1piept de pui,1ceapa,1morcov,1pastarnac,1telina mica,1capatana de usturoi,2picioruse de porc(adidasi),sare,boabe de piper,2frunze de dafin
In oala de 4l,pui piciorusele spalate sa fiarba in apa cat cuprinde oala(la racitura nu se adauga apa);dupa ce a mai scazut apa se adauga legumele curatate si spalate sare,piper si dafin,se lasa la fiert pana scade la jumatate;atunci adaugi pieptul si mai lasi 30min,adaugi usturoiul pisat,strecori totul,iar supa o degresezi cu prosoape de hartie si o potrivesti la gust;ouale le spargi putin in partea rotunda,scoti cu atentie coaja de dimensiunea unui ban,speli cojile cu apa rece apoi incepi sa pui cubulete de morcov,carne si zeama;pui cojile in cofrag si le dai la frigider pana a doua zi cand se servesc pe farfurie decojite.Succes!

2 comentarii:

  1. Foarte interesant draga Lulu,am sa fac si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Geta sa stii ca au mare trecere atunci cand ai musafiri,ii vei da pe spate si sa stii ca se fac usor;pup!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme