Budinca de conopida





AVEM NEVOIE DE:conopida oparita,ramasa de la snitele,3cartofi,2felii de jambon sau orice alt preparat,50g unt,2oua,3linguri smantana,sare,piper,100g branza mozzarella sau cascaval(eu am pus ce am avut prin frigider,ca sa nu arunc resturile de conopida)
Cartofii curatati,i-am pus la fiert,feliile de jambon le-am pus cateva minute pe gratar,dupa care l-am taiat julien;intr-un vas de yena uns cu jumatate din unt,am pus in ordine, cartofi cubulete,conopida, am condimentat,apoi tot jambonul,iar cartofi si conopida,deasupra amestecul de oua,smantana si branza,urmand restul de unt;la cuptor la foc moderat,pana incepe sa se rumeneasca deasupra 15-20min;se serveste calda.
Aceasta reteta seamana mai mult cu o budinca decat cu sufleu,dar daca asa e reteta frantuzeasca,m-am conformat!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme