Panna Cotta cu zmeura




Ingrediente:400ml smantana lichida,1lingura zahar,1baton de vanilie,2foi de gelatina,130g zmeura,30g fistic
Smantana,cu semintele din batonul de vanilie,zahar,si fisticul taiat marunt cu cutitul,se pun pe foc mic,dar nu trebuie sa ajunga la temperatura de fierbere,doar cat se topeste zaharul si smantana sa fie calda;in acest timp gelatina a stat 10min in apa rece,se scoate si se stoarce in palme si se adauga la smantana;se amesteca pentru omogenizare si se toarna in forma care a stat in apa rece;se da la frigider pana a doua zi cand se rastoarna si se orneaza cu fructe si toping de fructe de padure;in situatia in care nu se rastoarna,forma se tine cateva secunde in apa fierbinte.

Un comentariu:

  1. Ei bine,in sfarsit am gasit reteta celei mai bune prajituri pe care am savurat-o vreodată.Va multumesc D-na LULU!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme