Cozi de raci cu paste






Ingrediente:1kg de raci,3linguri ulei de masline,2catei de usturoi,1/2pahar vin alb,6rosii cherry,1lingura de busuioc uscat,200g paste scurte,1ardei iute,sare,piper
Racii curatati,se oparesc 3-4min iar dupa ce s-au racit,li se scoate carnea de la coada si de la clesti in cazul in care sunt mari;intr-o tigaie,se pune uleiul,se caleste usturoiul intreg fara sa se arda,apoi se scoate;se adauga ardeiul sau mai putin,taiat marunt,cozile,dupa 2-3min.rosiile intregi sau jumatati,vinul,dupa ce s-a evaporat alcoolul se condimenteaza si se adauga pastele fierte si scurse;se amesteca totul si se servesc ornate cu busuioc verde si optional cu parmezan ras sau cascaval.

Un comentariu:

  1. vai Lulu, de unde i-ai gasit??:)sunt tare uratei asa cruzi.... dar gatiti cred ca sunt buni.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme