Cozi de raci cu paste
Ingrediente:1kg de raci,3linguri ulei de masline,2catei de usturoi,1/2pahar vin alb,6rosii cherry,1lingura de busuioc uscat,200g paste scurte,1ardei iute,sare,piper
Racii curatati,se oparesc 3-4min iar dupa ce s-au racit,li se scoate carnea de la coada si de la clesti in cazul in care sunt mari;intr-o tigaie,se pune uleiul,se caleste usturoiul intreg fara sa se arda,apoi se scoate;se adauga ardeiul sau mai putin,taiat marunt,cozile,dupa 2-3min.rosiile intregi sau jumatati,vinul,dupa ce s-a evaporat alcoolul se condimenteaza si se adauga pastele fierte si scurse;se amesteca totul si se servesc ornate cu busuioc verde si optional cu parmezan ras sau cascaval.
vai Lulu, de unde i-ai gasit??:)sunt tare uratei asa cruzi.... dar gatiti cred ca sunt buni.
RăspundețiȘtergere