Lapte cu amaranth




Amarantul este o planta medicinala cosmopolita dar si o cereala foarte veche din America de Sud
are un gust asemanator cu nuca,o aroma usor picanta si o textura gelatinoasa;contine multe proteine,fibre,vit.A
Avem nevoie de:1cana cu fulgi de amaranth,2cani cu lapte,2linguri zahar,dulceata de visine pentru servit
Se pune laptele intr-un vas pe foc impreuna cu zahar si fulgii de amaranth,amestecand mereu pana se ingroasa;se imparte in boluri iar dupa ce s-a racit se serveste cu dulceata deasupra.
Eu am pus dulceata peste lapte cald si s-a lasat la fundul bolului;asa ca nu faceti ca mine.

3 comentarii:

  1. Arata tare bine.Pana acum nu am auzit de asa planta,dar cred ca este buna.pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut sansa sa mananc asa ceva.Foarte bun. Va multumesc foarte mult. Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu am auzit de amarant pana acum, dar voi cauta (sper sa si gasesc)! cred ca e foarte gustos!

    bine te-am gasit :*

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme