Papillotes de somon umplut






Ingrediente:1file de somon fara piele,3-4 rosii uscate(de la borcan),2linguri sos pesto(din comert),1lingura ulei de masline,2linguri branza rasa sarata,3-4linguri smantana ,1lingura mustar frantuzesc,1echalota,2linguri seminte de chimion,patrunjel,frunze de arpagic,tarhon,sare,piper
Fileul taiat in doua,condimentezi cu sare,piper si seminte de chimion;pe una din ele o ungi cu sos pesto,rosii taiate si putin di verdeturile taiate;acoperi cu al doi-lea fileu si pui scobitori sau legi cu sfoara alimentara;in forma pui verdeata,deasupra fileul,stropesti cu ulei si dai la cuptor 15-20min;intre timp faci sosul;intr-un castronel amesteci branza rasa cu smantana,mustar,putin chimion,verdeata,echalota taiata marunt,condimentezi si servesti pestele cu acest minunat sos.
Echalota este o ceapa frantuzeasca cu aroma de usturoi;la aspect este ca ceapa noastra de apa lunguiata dar cand o mananci este cu aroma de usturoi.

2 comentarii:

  1. Imi place, dar ce ma fac fara echalota?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mari,Mari,glumeatza ca de obicei!!
    echalota se poate inlocui cu o ceapa mica rosie;pup draga mea!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme