Prajitura cu branza





Ingrediente blat:1pachet de unt,200g zahar,4oua,400g faina,1praf de copt,2linguri cacao,250ml lapte
Umplutura:500g branza de vaci proaspata bine scursa,2oua,4linguri zahar,suc de la 1/2lamaie,2linguri gris(la nevoie)
Glazura:200g ciocolata menaj,100g unt,50g zahar pudra,1galbenus,vanilie
Bati bine untul cu zahar,adaugi pe rand ouale,faina amestecata cu putina sare,praful de copt si cacao la urma laptele si rastorni in tava cu hartie iar la cuptor 30-40min
Pentru crema,bati bine branza cu zahar,ouale si sucul de lamaie;daca este subtire adaugi grisul si cat se coace blatul apoi se raceste,grisul se umfla in branza;blatul racit si taiat pe orizontala,pui crema intre foi iar deasupra glazura;ciocolata o topesti la microunde,dupa ce s-a racit putin o amesteci cu untul frecat cu zahar vanilie si galbenus.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme