Prajitura cu trandafiri






Ingrediente blat:8oua,8linguri zahar,2plicuri zahar vanilat,8linguri faina,1praf de copt
Crema:1pachet unt,8linguri miere,6linguri dulceata de trandafiri,2linguri apa de trandafiri
Ornament:1plic tort gelee rosu si trandafiri
Albusurile batute spuma cu zaharul si vanilia,adaugi pe rand galbenusurile apoi faina amestecata cu praful de copt,amestecand usor cu lingura;torni compozitia in tava cu hartie de copt si coci 30-40min;pentru crema,freci untul spuma cu cate o lingura de miere,dulceata de trandafiri tot cate putin apoi apa de trandafiri;pui crema intre foi iar deasupra pui jeleul dizolvat dupa instructiunile de pe plic si de asemenea trandafirii ornament.
Am facut aceasta prajitura ca un tort pentru micuta noastra nepotica EVA!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme