Pui pane




Ingrediente:1pui,sau doar aripi,pulpe,piept,fiecare cum doreste,3oua,3linguri faina,1catel de usturoi,sare,piper,putin cimbru uscat,ulei pentru prajit
Puiul,curatat,portionat,spalat,il pun la fiert in apa cu sare(poate fi mai mult de o lingura ca nu se intampla nimic),nu mai mult de 10min;in timp ce se scurge bine de apa pe o farfurie,intr-un castron amestec ouale cu usturoiul pisat,putina sare,piper,1/2lingurita de cimbru,faina si subtiez cu apa sau apa minerala,pana ajunge la consistenta unui aluat de clatite putin mai gros;trec toate bucatile de carne prin acest aluat si le pun la prajit in ulei mult;le scot pe un servetel de hartie si se servesc simple sau cu o garnitura la alegere.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme