Salata de icre



Ingrediente:3linguri cu icre sarate,ulei,1lingurita de sare de lamaie dizolvata cu putina apa,ceapa
Trebuie sa va spun cate ceva despre aceasta salata de icre;salata va iesi mai buna si mai repede,daca icrele sunt tinute ceva timp la congelator,niciodata nu frecati icre in cantitate mare,daca sunt mai mult de 3linguri sunt probleme..;asta este parerea mea;eu cand frec icre,o iau in sens invers,adica incep cu sarea de lamaie,pentru ca se albesc imediat si am siguranta ca nu se taie pe parcurs apoi cate putin ulei,cat de mult vreau sa creasca;daca e nevoie mai adaug sare de lamaie;la sfarsit cand sunt gata,adaug ceapa tocata marunt,le asez pe platou si le ornez cu ce se gaseste.
Acum un sfat pentru consumatorii de peste:daca pestele cumparat sau prins are icre,le scot,le frec pentru a scoate sacul unde sunt depozitate(sunt amare daca este lasat),pun sare mai multa apoi le pun in pungi doar cat fac o singura data si le depozitez in congelator.
Exista situatii in care se taie,atunci adaugati apa rece si continuati frecarea.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme