Tort cu capsune






Ingrediente:300g capsune,1plic amidon,1pachet unt,150g zahar,4oua,1lingura scortisoara,coaja de lamaie,100g faina,1plic praf de copt,200g migdale macinate,1plic frisca,zahar vanilat,zahar pudra
Se pot folosi orice alte fructe mici
Intr-un castron se amesteca fructele cu amidonul;
Se bate bine untul cu zahar pana devine o crema fina,se adauga ouale,scortisoara,coaja de lamaie,faina amestecata cu praful de copt si migdalele;jumatate din aluat se pune in forma de tort mica(26cm.)unsa,deasupra fructele apoi restul de aluat;se niveleaza si se coace 40-50min;se lasa blatul in forma pana a doua zi cand se taie pe orizontala,se pune frisca,oprind putin pentru ornat,se pudreaza cui zahar,se fac rozete cu posul.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme