Saratele


Ca sa nu mai dati bani pe aceste saratele,vi le puteti face singure
Ingrediente:1pachet aluat de foitaj,100g branza sarata,1ou,seminte de chimion
amesteci bine branza cu oul apoi ungi cu aceasta compozitie fasii taiate din aluat si le coci tot pe hartie si tot la foc mare;tot la fel de bune sunt si doar unse cu ou si presarate cu chimen sau susan.

2 comentarii:

  1. O nebunie aceste saratele.Se poate sa ma servesc?Pupici!Cu mare placere te-am adaugat la lista de bloguri,si sper ca ne vom vizita permanent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca iar am intrat la tine pe blog sa te vizitez, desi tu nu ai curajul....
    Ma servesc si fug repede sa vad ce mai gasesc.
    Te tzuc Lulu !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme