Papricas de pui cu smantana







Pentru ca am cartea lui Horia Varlan,am rasfoit-o si m-am oprit la acest papricas,o reteta pe care nu o stiam
Ingrediente:2piepti de pui,3ardeikapia,1ceapa,condimente pentru pui,1lingura ulei,1cana (si mai mult)de smantana,1cana supa de pasare,1lingura boia,3catei de usturoi,2linguri de unt,sare,piper,patrunjel verde
Galuste:2oua,75g unt,100g faina,sare
Pieptul,curatat,dezosat,spalat,uscat,se taie julien,se condimenteaza si se lasa deoparte
In tigaia cu ulei si unt incins,se caleste ceapa apoi ardeiii de asemenea julien iar cand ceapa a devenit sticloasa se adauga pieptul si se caleste pana se elimina toata apa;in acest moment se adauga supa si se lasa la fiert 15-20min acoperit;dupa acest timp,se adauga usturoiul,boiaua si galustele fierte in prealabil;daca puiul este suficient de fiert,se preste focul si se adauga smantana amestecand usor pentru omogenizare si se serveste cu patrunjel deasupra.
Pentru galuste,se amesteca untul moale cu ouale,sare si faina,se lasa vasul la frigider 5-6min,apoi cu lingurita se ia din compozitie si se pune intr-un vas cu apa si sare care clocoteste;cand galustele s-au ridicat la suprafata se scot cu o supierasi se adauga in papricas.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme