Biscuiti de Craciun








250g faina,1lingurita de drojdie uscata,150g zahar,vanilie,esenta de migdale,6linguri lapte,150g unt moale,100g pudra de migdale(din comert),1ou,fulgi de migdale
Faina amestecata cu drojdia,apoi restul ingredientelor iar la urma untul taiat;se amesteca bine pentru a rezulta un aluat uniform apoi se intinde cu sucitorul o foaie groasa de 3mm.se decupeaza biscuiti cu forma,se pun in tava pe hartie de copt,se ung cu galbenus si se orneaza dupa imaginatie;se coc 10-15min.

2 comentarii:

  1. Fursecuri braduti vreau sa fac si eu cu Tudor...tare frumosi sunt ;-) puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasi si sigur buni. O sa fac si eu pentru Mos Craciun, poate vine si pe la noi :)Multumesc pentru reteta.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme