Prajitura cu nuca









Ingrediente:5linguri cu nuca macinata,5linguri zahar pudra,5linguri faina,3oua,100g unt,1lingurita praf de copt,3linguri gem de caise(merge mai mult),1mana miez de nuca
Freci untul cu zahar,adaugi pe rand galbenusurile amestecand bine,apoi faina cu praful de copt,nucile macinate,incorporezi albusurile batute spuma,amestecand prin miscari verticale;rastorni compozitia in tava mica de tort unsa si tapetata cu faina,o dai la cuptor la foc potrivit 40min,o lasi sa se raceasca tot in cuptor,dupa care o scoti o rastorni pe un platou,o ungi cu gem si o decorezi cu miez de nuca;este foarte delicioasa!Gemul nu trebuie sa fie cu bucati de fruct iar daca are il dai prin sita.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme