Dulceata de mure





Nu prea am avut murele coapte pentru ca m-am grabit si le-am cumparat cum au aparut prin piata,dar la final gustul a fost super.
 AVETI NEVOIE DE:1kg de mure,3cani cu zahar,2cani cu apa,1lamaie,1pastaie de vanilie
CUM SE PROCEDEAZA:Siropul se face din apa,zahar si pastaia de vanilie taiata;dupa ce este suficient de legat,se adauga murele cu coditele taiate,spalate in sita si bine scurse;se lasa sa fiarba la foc mare 20-30min;spre sfarsit se adauga zeama de lamaie.
Poate a-ti observat,dar eu toate gemurile si dulceturile,le fierb la foc mare,pentru ca asa-si pastreaza fructele culoarea si aroma;sa ma scuze toata lumea,dar nu pot sa cred ca o dulceata fiarta cate 2-3ore la foc mic,fructele mai raman cu o culoare placuta sau  cat de cat intregi!!

6 comentarii:

  1. O bunatate!!!!si ai perfecta dreptate cu timpul de fierbere.
    O zi frumoasa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Useful info. Fortunate me I discovered your
    site accidentally, and I am stunned why this coincidence didn't took place earlier! I bookmarked it.
    Look at my homepage - juicers cheap

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce culoare frumoasa are. Nu stiu cum este la gust ca nu am mancat niciodata, dar imi place cum arata. Bravo. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. daca se fac anul asta mai multe imi fac si eu dulceata!! arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
  5. pfiiii ...ce culoare frumoasa are dulceata ta!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme