Dulceata de mure
Nu prea am avut murele coapte pentru ca m-am grabit si le-am cumparat cum au aparut prin piata,dar la final gustul a fost super.
AVETI NEVOIE DE:1kg de mure,3cani cu zahar,2cani cu apa,1lamaie,1pastaie de vanilie
CUM SE PROCEDEAZA:Siropul se face din apa,zahar si pastaia de vanilie taiata;dupa ce este suficient de legat,se adauga murele cu coditele taiate,spalate in sita si bine scurse;se lasa sa fiarba la foc mare 20-30min;spre sfarsit se adauga zeama de lamaie.
Poate a-ti observat,dar eu toate gemurile si dulceturile,le fierb la foc mare,pentru ca asa-si pastreaza fructele culoarea si aroma;sa ma scuze toata lumea,dar nu pot sa cred ca o dulceata fiarta cate 2-3ore la foc mic,fructele mai raman cu o culoare placuta sau cat de cat intregi!!
O bunatate!!!!si ai perfecta dreptate cu timpul de fierbere.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!!!!!
Useful info. Fortunate me I discovered your
RăspundețiȘtergeresite accidentally, and I am stunned why this coincidence didn't took place earlier! I bookmarked it.
Look at my homepage - juicers cheap
Ce culoare frumoasa are. Nu stiu cum este la gust ca nu am mancat niciodata, dar imi place cum arata. Bravo. Pup!
RăspundețiȘtergeredaca se fac anul asta mai multe imi fac si eu dulceata!! arata minunat!
RăspundețiȘtergerepfiiii ...ce culoare frumoasa are dulceata ta!!
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere