Furnici in copac









Am aceasta reteta scrisa in caiet de la tv de ceva timp,o ocoleam mereu din lipsa de ingrediente;
ce am facut aici,  nu este identica cu reteta lui Andreea chinesefood, deci nu este copiata,sa fie clar!!
Ingrediente:300g taitei de orez,500g carne de vita(eu am avut de porc)tocata,1ceapa,3-4catei de usturoi,1lingurita ghimbir pudra,2cm,radacina de ghimbir,ardei iuti chilli,5linguri sos de soya,1lingura sos de stridii,2linguri otet de orez,ciuperci negre(eu am avut 1cutie),50ml ulei de soya,sare daca mai e nevoie,piper,frunze de ceapa verde
Se caleste in ulei ceapa,usturoi si ghimbir tocate marunt,se adauga ciupercile scurse,ardeiul iute apoi carnea;se lasa la inabusit pa scade tot sucul din carne si capata o culoare aurie;se adauga sosul de soya,sosul de stridii,otetul,praful de ghimbir,sare daca mai e nevoie apoi se da deoparte cu capac;in acest timp se pun taiteii intr-un vas,se acopera cu apa clocotita cu sare,se acopera si se lasa 10-15min.apoi se scurg bine si se amesteca cu sosul de carne;se serveste pe farfurie cu piper proaspat macinat si frunze tocate de ceapa verde.Este un deliciu!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme