Tarte portugheze







Recomand aici un desert super delicios
Ingrediente:1pachet aluat de foitaj,2oua,3linguri zahar+100g,100ml smantana lichida,coaja si sucul de la 1portocala,scortisoara
Pe aluatul intins se pudreaza scortisoara din belsug,se ruleaza bine,se lasa cateva min.la rece,apoi se taie bucati de 2-3cm grosime,se pun in formele de briose unse cu unt,se aplatizeaza rulourile cu degetele formand un cosulet si se desface cat forma;se dau la cuptor la foc potrivit 10min.intre timp,se face crema din ouale batute cu 3linguri de zahar,smantana si coaja de portocala,se scoate tava cu forme,se pun cate 2linguri de crema in fiecare cosulet si se mai lasa 10min la cuptor.Se pun pe foc 100g de zahar,se lasa sa se caramelizeze fara sa se arda,se stinge cu zeama de portocala,se lasa pe foc pana se topeste zaharul bine,apoi se scoate tava,se scot tartele,se stropesc cu acest caramel si se servesc calde;sunt incredibil de delicioase.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme