Briose cu martipan si portocale








Ingrediente:175 g martipan,2oua,175g unt,200ml iaurt,75g zahar,coaja rasa de la 1portocala,200g faina,1lingurita praf de copt,1portocala,2linguri lichior Amaretto,migdale pentru ornat
Martipanul taiat cubulete,se da la blender impreuna cu untul si oua;se adauga treptat,putina sare,zaharul,coaja de portocala,iaurt,lichiorul,se blenduieste pana ce compozitia devine spumoasa,apoi se adauga faina cu praful de copt;portocala curatata,pulpa taiata cubulete se lasa deoparte;in formele unse cu putin ulei se pun cate 2linguri de aluat,deasupra cubulete de portocala,se acopera cu alte 2linguri de aluat,in varf se pun migdale si se da la cuptor 30min.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme