Paste gratinate







Aceasta reteta,este banala poate veti spune;asa este dar noi cum suntem fan paste,le pregatesc cu diferite combinatii iar acum a venit randul puiului. Ingrediente:1piept de pui,6ciuperci,1lingura de unt,4linguri smantana,1ceasca suc de rosii,200g cascaval,paste scurte,busuioc verde,sare,piper,condimente speciale(1lingura)
Calesti pieptul de pui curatat,dezosat,spalat,taiat julien,in unt adaugi ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele adaugi sucul de rosii(eu am pus mai putin decat o ceasca),smantana,condimentele speciale,sare,piper,busuiocul taiat marunt apoi pastele fierte si scurse;o tava termorezistenta unsa cu unt,rastorni pastele,nivelezi iar deasupra presari cascavalul ras din belsug;dai forma la cuptor 15-20min,dupa care se pot servi;sunt super delicioase!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme